web design

Servicii Web Design
Modern

Dezvoltăm design-uri web la standarde de actualitate, concepute să ofere utilizatorului o experiență plăcută de la prima navigare. Creăm design-uri prietenoase SEO, responsive, optimizate, astfel încât să atingă performanțe la un nivel înalt.

Design modern personalizat

Creăm design-uri de magazine online moderne, personalizabile. Magazinele online sunt responsive (se vor redimensiona corect pe orice dispozitiv, fie că este vorba de tabletă, laptop sau telefon).

Design modern personalizat

Creăm design-uri de magazine online moderne, personalizabile. Magazinele online sunt responsive (se vor redimensiona corect pe orice dispozitiv, fie că este vorba de tabletă, laptop sau telefon).

Optimizare pentru performanțe ridicate

Este esențial ca magazinul online să dețină un scor bun al vitezei de încărcare pentru ca potențialii clienți să aibă parte de o experiență plăcută. La noi, magazinele online sunt optimizate pentru performanțe ridicate.

Prietenos SEO

Creăm web design în conformitate cu cerințele de actualitate SEO. Tacticile pe care le utilizăm în ceea ce privește structura web design-ului.

De ce este important web design-ul pentru magazinul tău online?

Cum influențează web design-ul clienții și afacerea ta? În continuare vă vom prezenta 3 motive principale pentru care să alegi un serviciu profesionist de web design Ecom Digital.

MDN
1

Design-ul magazinului online crează prima impresie

Atunci când clienții îți vizitează site-ul web, aceștia deja își fac o primă impresie despre afacerea ta. Îți vor judeca afacerea în câteva secunde. În aceste secunde, vrei să ai un impact pozitiv asupra audienței tale.

Dacă site-ul tău web pare neatrăgător sau depășit, publicul tău va avea imediat o impresie negativă despre afacerea ta. Dacă design-ul nu este de actualitate, clienții vor părăsi pagina și vor alege concurența.

Designul web este important deoarece influențează modul în care publicul va percepe brandul. Impresia pe care o faci asupra lor îi poate determina fie să rămână pe pagina ta și să afle mai multe despre produsele și serviciile oferite, fie să părăsească pagina și să se îndrepte către un concurent. Un design web bun te ajută să menții clienții potențiali pe pagină.

MDN
2

Web design-ul ajută optimizarea SEO

Multe elemente și practici de design web influențează modul în care publici conținutul pe site, ceea ce, la rândul său, conduce la modul în care site-ul este indexat de motoarele de căutare.

Acesta este un lucru pe care nu-ți poți permite să-l dai peste cap. Dacă elementele de bază ale SEO pe pagină nu sunt la înălțime, vei duce o luptă dificilă pentru vizibilitate, încă de la început.

Pe lângă modul în care conținutul este publicat pe site, anumite elemente de design web pot afecta direct indexarea motoarelor de căutare. Designul web este complex, iar pentru ca magazinul tău să se dezvolte în mediul online, codul site-ului trebuie să fie prietenos SEO.

MDN
3

Câștigă încrederea clienților

Oamenii pot judeca cum ii vei trata uitandu-se pe site-ul tau. Designul le oferă o perspectivă asupra modului în care îți tratezi clienții. Dacă nu depui niciun efort în designul magazinului tău online, atunci se poate interpreta că nu vei depune efort nici pentru a oferi servicii sau produse de calitate. Un site modern, pentru care îți dedici timp se traduce prin interes față de clienți. Astfel, le vei câștiga încrederea încă de la început.

Gândește-te la web design-ul magazinului online ca la imaginea afacerii tale. Dacă un client ar intra în magazinul fizic, ai dori să se simtă confortabil și să fie placut impresionat de un design modern, cu iluminație suficientă și cu produse aranjate organizat, astfel încât să fie ușor de găsit.

Agentie completa de e-commerce
Ești pregătit să-ți dezvolți
afacerea?
Sună-ne pentru a solicita o ofertă personalizată.
Contacteaza-ne