De ce să lucrezi cu noi

Prima agenție completă de marketing digital din România. Ai toate serviciile pentru magazinul tău online într-un singur loc.

Magazine Online
Dezvoltăm magazine online cu toate funcționalitățile necesare și integrări personalizate pentru automatizarea activității.
Promovare Online
Strategii de promovare online și remarketing pentru creșterea traficului și a vânzărilor prin Facebook Ads și Google Ads.
Integrari
Sisteme de automatizare a procesului de vânzare. Integrari cu ERP - actualizari stocuri AI, prețuri, adăugări clienți/produse etc

Stabilește o întâlnire cu unul din experții Ecom Digital pentru o ofertă personalizată.

Contact

Servicii marketing digital

Suntem singurul partener de care ai nevoie pentru a duce afacerea ta la urmatorul nivel cu ajutorul unui magazin online.

Analiza Concurenței
Identificăm punctele forte și cele slabe ale concurenței si le valorificăm pentru a crește traficul în magazinul nostru..
Email & Chatbot Marketing
Construim baze de prospecți (email și abonați messenger) pentru a crea comunități care să se transforme ulterior în clienți mulțumiți.
Off Page SEO
Creșterea autorității domeniului prin crearea de linkuri externe, organic și plătit, pe siteuri cu trafic mare de utilizatori.
Avatarul Clientului Ideal
Analizăm produsele și serviciile promovate pentru a identifica avatarul clientului ideal, urmând ca apoi să definim publicul țintă.
Content Marketing
Identificăm cuvintele cheie relevante pentru magazin și creem conținut . relevant pentru produse, articole și alte materiale necesare.
On Page SEO
Îmbunătățirea experienței utilizatorilor cu ajutorul unei structuri a magazinului ușor de parcurs și folosirea de conținut relevant.