Promovare Online

 

Servicii Promovare Online

Serviciile de promovare online pe care le oferim sunt esențiale pentru creșterea afacerilor. Companiile care dețin magazine online își pot spori traficul și vânzările cu investiții ce aduc rezultate măsurabile. Marketingul și promovarea online joacă un rol important în dezvoltarea mazinelor deoarece din ce în ce mai mulți consumatori aleg să evalueze și să se informeze despre diverse produse din mediul online.

 

Facebook Ads

Facebook este cea mai mare bază de date din lume care poate fi accesată oricând pentru a genera contacte și vânzări

Google Ads

Zilnic pe Google sunt căutate produsele și serviciile tale, iar Google Ads îți oferă posibilitatea să apari în primele rezultate

Campanii lansare produse

Acesta este un sistem foarte bine pus la punct care te ajută să generezi vânzări în magazinul online

Email Marketing

Este un instrument puternic de marketing pentru a crește vânzările și a crea o experiență plăcută cu brandul tău

 

Servicii de Social Media Manager și Promovare Online

Marketingul pe rețelele sociale are un potențial semnificativ în construirea, creșterea traficului și implicit a vânzărilor. Conținutul va juca un rol important, deoarece va fi probabil factorul care va atrage publicul pentru început. Promovarea online prin Social Media crează vizibilitate mai mare a brandului, o reputație mai mare și mai mult trafic de intrare datorită link-urilor asociate.

1. Materiale de Marketing Atractive

Articolele cu imagini au cu 94% mai multă atenție decât cele fără. Postările pe Facebook cu fotografii sau video au parte de 120% mai multă interacțiune decât orice alt fel de postare.

Dacă targhetăm femei de afaceri, generația millennials sau tineri, imaginile sunt extrem de importante. Platforme precum Facebook, Instagram, Pinterest au nevoie de un flux ridicat de postări de foarte bună calitate și originale pentru a dezvolta un band puternic care să genereze vânzări mari.

2. Content Marketing / Copywriting

Dacă avem conținut media de foarte bună calitate (foto, video), nu sunt necesare abilități avansate de copywriter. Cu toatea acestea, un limbaj specific audienței, completat de un apel la acțiune inteligent poate face direfența de la mediocru la viral.

Folosim softuri avansate pentru a identifica subiectele devenite virale pentru ca apoi să venim cu conținut personalizat audienței, în așa fel încât, acesta să devină viral, iar expunerea brandului să fie maximizată în rândul celor interesați cu adevărat de produsele și/sau serviciile oferite.

3. Scriem având în minte nevoile clientului

Astăzi, în 24 de ore este încărcat conținut pe internet cât s-a încărcat în tot deceniul anterior. Postând conținut irelevant, mediocru este pur și simplu muncă în zadar, de aceea postările noastre sunt gândite să aducă valoare imediată în viața potențialilor clienți, în așa fel încât, să crească încrederea în brand și să îi determine să interacționeze cu acesta.

4. Experiență în promovare Social Media

Promovarea conținutului în mediul online pare identic cu promovarea online tradițională, cu toate acestea există anumite particularități. Atunci când promovăm conținutul, pe langă concurență (produse/servicii), mai concurăm cu ceea ce postează prietenii, familia și alte persoane apropiate potențialilor clienți.

Este extrem de important să știi să ajungi la cât mai multe persoane potrivite, care să consume conținutul creat, iar în urma valorii primite să distribuie materialul, pentru ca ulterior acesta să devină viral.

Ești pregătit să-ți dezvolți afacerea?
Sună-ne pentru a solicita o ofertă personalizată.
Suport