banner

E-Commerce Blog

3 greșeli frecvente în email marketing! Află ce NU trebuie să faci într-o campanie de email marketing!
Într-un mediu online concurențial, strategiile de marketing reprezintă acele „mici detalii” care te pot diferenția de competitori și îți pot poziționa afacerea în topul preferințelor consumatorilor. Atunci când vine vorba despre strategii de marketing de succes, email marketing este una dintre variantele câștigătoare asupra căreia ar trebui să te orientezi.
5 strategii de marketing online eficiente pentru un magazin online de succes
Succesul afacerii tale depinde foarte mult de promovarea online a magazinului tău și de vizibilitatea pe care trebuie să o dezvolți continuu. Mediul online este într-o continuă schimbare, e nevoie să fii deschis către nou și să folosești cât mai multe strategii de marketing. E important să mergi atât pe strategii testate, care îți dovedesc eficacitatea de fiecare dată, dar și să fii atent la tendințele din mediul online.
5 elemente obligatorii pentru un magazin online de succes
Vrei să vinzi cât mai bine online, produsul sau serviciul tău? Scopul tău e clar: conversia și creșterea ratei acesteia. Ești foarte pregătit pentru a te lansa în afacere, iar pentru asta trebuie să pornești cu dreptul. Prima impresie contează întotdeauna. Fiecare magazin online este diferit, însă diferențierea, ceea ce atrage clientul înspre vitrina ta, este modul cât mai simplu și mai atractiv în care îți transmiți mesajul, făcându-l pe acesta să aibă încredere în tine, încă de la început, să cumpere de la tine și să revină.
De ce să alegi o agenție completă de marketing digital?
Dacă ești în căutarea unei identități inovatoare și vrei să vinzi cât mai bine produsul sau serviciile tale în mediul online, atunci e timpul să treci la un nivel superior.