Inapoi la blog

Shopify Plus: Platforma perfecta pentru eCommerce?

Shopify este un lider in piata eCommerce, oferind o solutie convenabila atat din punctul de vedere al pretului cat si al usurintei in exploatare. Shopify Plus este varianta premium si ofera cateva beneficii semnificative.

Shopify este printre cele mai mari platforme de comerț electronic din lume. Ceea ce îl face atât de atractiv este că poți lansa un magazin online în câteva ore – platforma se ocupă de toate lucrurile tehnice, tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi descrierea şi produsele. Dezavantajul este că nu toate deciziile luate de Shopify sunt bune pentru SEO și ar putea fi necesare unele modificări suplimentare pentru ca site-ul să se claseze cât mai sus în căutare.

Shopify susține că tot ce trebuie să faci în ceea ce privește SEO este să optimizezi conținutul. Și totuși, există nenumărate articole pe Facebook și Reddit despre cât de greu este să optimizezi un site web Shopify. Utilizatorii susțin că nici ghidurile Shopify nu sunt de mare ajutor și atacă în continuare platforma cu cereri de asistență.

Fiecare capitol din acest studiu de caz va fi însoțit de o secțiune cu acțiuni punctuale pe care le poți aplica imediat în afacerea ta.

Agentie completa de e-commerce
Ești pregătit să-ți dezvolți
afacerea?
Sună-ne pentru a solicita o ofertă personalizată.
Contacteaza-ne