banner

E-Commerce Blog

Tu crezi suficient de mult în visul tău? Află cum poți transforma o simplă idee într-o afacere de succes!
Tu crezi suficient de mult în visul tău? Află cum poți transforma o simplă idee într-o afacere de succes!
Există un moment în viață când, indiferent de cât de mulțumitor este salariul sau funcția pe care o ai, simți că ceva totuși lipsește. Ești angajatul perfect? Îți îndeplinești mereu la timp și cu maximum de eficiență sarcinile de lucru? Job-ul pe care îl ai e o variantă confortabilă, nu-i așa? Cu toate acestea, uneori nu este de ajuns și parcă îți dorești mult mai mult.
Afacerea ta are nevoie de un impuls pentru a se dezvolta? Află cum îți poți crește considerabil vânzările!
Dacă în anii din urmă, o idee de afaceri inovativă era suficientă pentru a consolida un business puternic la nivel de piață, la ora actuală e nevoie de mult mai multe eforturi pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional.
De ce marketingul digital este VITAL pentru afacerile mici și mijlocii?
Atunci când o afacere mică pătrunde pe piață, accentul este deseori pus pe primii săi clienți. Astfel, sunt utilizate forme tradiționale de publicitate, precum sunt anunțurile tipărite, bannerele stradale sau afișele de pe copaci. De obicei, majoritatea afacerilor de dimensiuni reduse au încredere că din moment ce oferă un produs sau un serviciu calitativ, rămâne doar o chestiune de timp până când clienții își vor găsi calea spre acestea.
3 greșeli frecvente în email marketing! Află ce NU trebuie să faci într-o campanie de email marketing!
Într-un mediu online concurențial, strategiile de marketing reprezintă acele „mici detalii” care te pot diferenția de competitori și îți pot poziționa afacerea în topul preferințelor consumatorilor. Atunci când vine vorba despre strategii de marketing de succes, email marketing este una dintre variantele câștigătoare asupra căreia ar trebui să te orientezi.